Wie is Heidi?

heidi travels usa oregon

Sinds mijn 18ereis ik al door Amerika en ik heb er een jaar gewoond om het Amerikaanse leven te ervaren. Amerika is mijn passie!

Elk jaar pluis ik met mijn gezin weer een ander stukje van Amerika uit. Met de camper, in de meest romantische bed & breakfasts of pittoreske boutique hotelletjes.

Elke keer als we een reis plannen ben ik druk bezig om elk detail tot in de puntjes te plannen.

Onze reizen zijn zo mooi en bijzonder, dat ik al jaren de vraag krijg van vrienden, bekenden en onbekenden of ik geen tips voor ze heb, want de meesten weten totaal niet waar ze moeten beginnen. Meestal draait het er dan op uit dat de mensen zelf een beetje aangeven waar ze naartoe willen en dat ik het verder helemaal invul met de juiste campgrounds, waar ze de camper het beste kunnen boeken, de highlights die een doorsnee toerist niet ziet en waar je niet met honderden toeristen naar hetzelfde staat te kijken.

Op deze manier heb ik al tientallen mensen geholpen om hun Amerika ervaring tot een perfecte ervaring te maken.

Prachtige plekken waar ze anders zo voorbij zouden zijn gereden, de meest geweldige bed & breakfasts waar je je even in een hele andere wereld waant of de beste sites op campings te krijgen.

Als je bijvoorbeeld voor het eerst met een camper reist kunnen er ontzettend veel dingen fout gaan, dingen waar je totaal geen erg in hebt, tot het je bijna 2 dagen zoekwerk kost om een hulpstuk voor je afvoer te vinden, want dat wordt er niet bijgeleverd als je een camper huurt….

Heidi travels USA is dé Amerika advies site, omdat ik:

– al jaren door Amerika reis

– gespecialiseerd ben in USA camperreizen en autoreizen

– puur uit eigen ervaring werk

– je persoonlijke tips en tricks geef

– een Amerikaanse achtergrond heb

– jouw reis tot een unieke reis maak

cannon beach heiditravelsusa.nl

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog