Plan je roadtrip

Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden. Een land vol contrasten, adembenemende natuur, ruige kusten, vulkanen, prairies, bergmeren en valleien.

Iedereen heeft een mening over Amerika, een mooi land, alles kan, overdreven Amerikanen, maar je kunt er maar op een manier achterkomen en dat is het zelf je ervaren en te ontdekken.

Vanaf mijn 18e jaar reis ik al door Amerika. Na mijn studie in 1989 ben ik direct naar Amerika vertrokken om een jaar als Au Pair in een Amerikaans gastgezin te wonen. Dé perfecte manier om the American way of life te leren kennen en vooral zelf te ervaren.

Een prachtige en leerzame tijd, want naast mijn Au Pair werk, ging ik met mijn gastgezin op reis en kwam ik op prachtige en ongerepte plekken in dit immense land.

Na mijn Au Pair tijd heb ik een maand door het westen van Amerika gereisd, erg low budget, want meer zat er niet in. Maar met weinig geld kun je een heel eind komen als je het goed uitzoekt en je reis goed plant!

camperreis Amerika rondreis heiditravelsusa.nlMaar niet iedereen heeft voldoende tijd om in ons hectische leven de perfecte reis samen te stellen en te plannen. Wat wil je zien? Niet alleen de geeikte attracties en plaatsen waar een reisbureau je naartoe stuurt. Of maar een dag te tijd mogen nemen om de machtige Grand Canyon te ontdekken. Je wilt meer ervaren! Je wilt juist ook de plekken zien waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat en waar je de overburen niet tegenkomt. Je wilt niet (altijd) in de grote hotelketens verblijven, maar juist de boutique hotelletjes ervaren waar gastvrijheid met stip bovenaan de servicelijst staat en je ’s morgens ontwaakt met een prachtig uitzicht over een canyon en de geur van crispy bacon je smaakpapillen lekker maakt. Je wilt de natuur ervaren zoals een grizzly of een bald eagle, zwemmend in een bergmeer met de besneeuwde bergtoppen om je heen, de ruige kusten ontdekken waar de bomen de zee letterlijk kussen of vliegend over de canyons!

Dan ben je bij Heidi Travels America aan het juiste adres.

camperreis Amerika heiditravelsusa.nlAl jaren doorkruis ik met mijn gezin Amerika in een camper, verblijven we in huizen/appartementen op de mooiste plekken van Amerika. In staten die vele toeristen al bezocht hebben zoals Californie, Arizona en Nevada, maar ook staten die nog onbekend zijn. Wat dacht je van Oregon en Washington State of upstate New York, Vermont en Maine. Idyllische plaatsen als Nantucket Island, Cape Cod, Sanibel Island, Fallen Leaf Lake, Durango of Crescent Lake. Waar iedereen rechtdoor rijdt, ga ik links om zo de meest bijzondere plekjes te ontdekken

license plate California heiditravelsusa.nlUit eigen ervaring stel ik je reis samen en loop deze met je door. Ik geef je tips en tricks die je helpen jouw reis een onvergetelijke ervaring te maken! Want dat is toch wat jij van je reis wilt maken, een Amerika reis om nooit te vergeten!

Ik neem je de tijd uit handen om jouw ideale Amerika (rond)reis te plannen. Mooie campgrounds, restaurants om je vingers bij af te likken, idyllische bed & breakfasts, events die je gezien móet hebben, winkels die je niet mag missen en nog veel meer! Ik ben voor onze eigen reizen en dus ook jouw reis altijd op zoek naar de meest unieke plekjes in Amerika en West Canada!

Mijn liefde naar bijzondere plekjes in Amerika groeit nog steeds. Er is nog zoveel te ontdekken en Amerika heeft nog meer dan genoeg te bieden!

Heidi ontzorgt! Van begin tot einde intens genoten van de reis die Heidi voor ons heeft samengesteld en verzorgd. We hebben niets gemist, alles klopte.

Fam. Jansen – Eindhoven

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog