Tickets & aktiviteiten Boston

Boston

Boston is een stad met veel Amerikaanse historie. Een prachtige stad aan het water met enorm veel bezienswaardigheden. Hieronder kun je jouw activteiten direct boeken, zodat je je tickets altijd al in the pocket hebt en direct op je telefoon kunt laten zien. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken!

Tickets voor activiteiten en bezienswaardigheden in Boston

Hop-on hop-off trolley Boston

Reserveren Boston fietstour

– Boston Harbor Walviscruise
– Zeiltocht op de Adirondack III
– Codzilla vaarspektakel (voor de snelheidsduivels onder ons)
– Boston Harbor USS Constitution cruise
– Brunch cruise
– Boston Harbor historische sightseeing cruise

Pizza tour Boston North End

Historische kroegen & pizza tour

– Boston Tea Party schepen & museum
– Koop hier je Boston Explores Pass
– Cambridge fietsstour
– Ghosts & Gravestones Boston
– New England Aquarium
– Boston Museum of Science
– Bosch Center Wang Boston achter de schermen tour

Cape Cod ferry

Pompeii tour

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog