Wat kun je verwachten van Heidi Travels USA?

HeidiTravelsUSA biedt reisadviezen aan voor reizen naar Amerika. Ik ben al jarenlang op de hoogte van alles wat nodig is voor een topvakantie in de Verenigde Staten. Ik kan je aan alle informatie helpen die je nodig hebt voor jouw ultieme roadtrip of stedentrip in Amerika. Op mijn blog staan al een aantal tips, maar ik heb er nog véél en véél meer voor je!

Op vakantie gaan is heerlijk, maar het plannen van de perfecte vakantie kan voor de meeste mensen een enorme blok aan het been zijn. Waar moet je beginnen? Wat is een logische volgorde om te boeken? Welke route moeten we nemen? Wat is haalbaar? Welke plekken willen we absoluut gezien hebben? Slaan we dan geen mooie dingen over? Ter conclusie, ik neem je een hoop werk uit handen.

camperreis Amerika rondreis heiditravelsusa.nl
Reisbureau’s

De meeste reisbureau’s bieden prachtige reizen naar Amerika aan, maar daar stopt het dan ook. Vaak zijn het de geijkte routes met weinig tijd om daadwerkelijk ook iets te zien, 1 dag Grand Canyon, 1 dag San Francisco…. en hop je auto of camper weer in, om weer mega lange afstanden af te leggen. In eerste instantie zien deze reizen er fantastisch uit, maar niets is minder waar. Een reis, en zeker een reis naar Amerika, wat voor de meeste mensen de eerste keer is, moet een pure beleving zijn. Maar voor de meesten wordt het een uitputtingsslag, omdat ze alles in een te korte tijd gezien moeten hebben.

Een reis waarin je prachtige herinneringen wilt maken, je wilt laten meeslepen in de machtige natuur van de nationale parken of de bergen of je je on top of the world voelt als je met je camper op een highway naar heaven rijdt. Dát is wat je reis naar Amerika moet zijn. Niet een race tegen de klok om zoveel mogelijk geijkte highlights gezien te hebben, maar eigenlijk alles maar half gezien te hebben en totaal niet beleeft te hebben.

Amerika is juist het land om out of the box te reizen en méér te ervaren! Dus less is in dit geval more!

 
De klant ontzorgen

Ik neem al je zorgen uit handen en stel een prachtige reis samen voor jou en je gezin. Samen met jou stel ik de reis voor je samen, voer ik je langs de plekken die je gezien moet hebben, de evenementen die je absoluut meegemaakt moet hebben en de campgrounds of accommodaties die je niet had willen missen. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen wat het beste bij jou past, ik doe de rest.

Inlogpagina

Zodra je een reis op maat door mij laat ontwerpen, krijg je een persoonlijke inlogpagina waarmee je eenvoudig je gehele reis kunt bekijken. Op deze eigen inlogpagina staat alle informatie die jij voor je roadtrip nodig hebt. Per plaats kun jij zien wat er te doen is, wat je kunt bezoeken en beslist gezien moet hebben, mogelijkheden om heerlijk te gaan eten etc en je checklisten staan voor je klaar! Tijdens je reis kun je ten alle tijden inloggen op jouw persoonlijke reispagina en heb je alle info die je nodig hebt altijd bij de hand.

Persoonlijk  of online kennismakings gesprek

Ik kom persoonlijk naar je toe of ontmoet je graag online om alle opties te bespreken en bespaar je wekenlang uitzoekwerk naar de juiste vliegtickets, route, plaatsen om te bezoeken, campgrounds/hotels, restaurants, events etc.

Ik geef je advies uit jarenlange eigen ervaring. Met de tips en tricks die ik je kan geven, ervaar jij Amerika zoals je het nog nooit beleeft hebt!
Een-op-een advies is van essentieel belang voor je reis. Je vindt veel online, maar toch is het persoonlijke contact voor die prachtige rondreis juist zo van belang om echt de kleine feiten en grote tips te horen waar je wel en niet moet zijn, wat je kan doen en beleven en waar je op moet letten. Dat haal je niet van het Internet, dat hoor je van mij!


Kostenplaatje voor jouw persoonlijke advies

Het kostenplaatje voor jouw ultieme roadtrip advies bij Heidi Travels USA is duidelijk en simpel

Voor advies voor een reis van 1 week betaal je €375,-

Voor advies voor een reis van 2 weken betaal je €500,-

Voor advies voor een reis van 3 weken betaal je €750,-

Voor advies voor een reis van 4 weken betaal je €900,-

Dit lijkt veel bovenop je reis, maar bij een reisbureau ben je aan commissies vaak meer kwijt. Dit heb je alleen niet in de gaten omdat het in de reissom wordt verwerkt.


Wil je meer informatie? Neem contact met me op!

E-mail: info@heiditravelsusa.nl of
Tel: +31 6 51618846

Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!

Kim – Fremont, Californië

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog