Gek op Amerika

Eigenlijk ben ik altijd al gek op Amerika geweest. Het heeft me altijd geinteresseerd en aangetrokken terwijl ik er nog nooit geweest was. Waarom weet ik niet, mijn Amerika aantrekkingskracht was er gewoon.

Daarom heb ik na mijn school besloten om een jaar als au-pair naar Amerika te vertrekken. Gewoon om het Amerika waar ik zo gek van was, zonder nou precies te weten waarom, beter te leren kennen. En ik heb het van binnen en buiten leren kennen! Als je er woont leer je het weer van een hele andere kant kennen dan als je er op vakantie gaat.

Toen ik na een jaar weer terug in Nederland was, had ik heimwee naar Amerika, dus ging ik werken bij de organisatie die mij als au-pair begeleidt had. Een goede keuze, want nu kon ik mijn enthousiasme over dit geweldige land overbrengen op andere jongeren en ik reisde geregeld terug naar Amerika voor congressen.

Nu 29 jaar later ben ik nog steeds gek op Amerika, eigenlijk nog veel verliefder dan ik eigenlijk al was. Al jaren reis ik met mijn gezin rond door Amerika, met de camper, auto, Amtrak, boot. En elk jaar wordt onze aantrekkingskracht groter, willen we nog meer ontdekken en ervaren van dit uitgestrekte land. We hebben al veel prachtige reizen gemaakt, veel Staten ontdekt en dat zal de komende jaren niet stoppen. Ik vind het super om toekomstige klanten te mogen adviseren over hun Amerika rondreis en hun te helpen hun Amerika droomreis te maken. Om mijn enthousiasme en ervaring te delen, want delen is vermenigvuldigen. Want als je eenmaal in Amerika geweest bent, dan wil je terug…

Heidi weet je met haar enthousiasme en haar enorme dosis kennis over Amerika in gedachten al in Amerika te laten zijn voordat je op vakantie bent! Wat een super tips hebben wij gekregen, plekken die we anders voorbij zouden zijn gereden, hebben we nu mogen bewonderen. Dank je voor een onvergetelijke reis Heidi! 

Andre  –  Leiden

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog