Heidi Travels USA

Laat ik me even voorstellen!

Ik ben Heidi en samen met mijn grote liefde Geert en onze gezamenlijke grote liefde, onze dochter Fenne, reis ik al jaren rond door Amerika. Reizen is mijn passie, Amerika is mijn land.
Fenne was 7 maanden oud toen ze voor het eerst met ons naar Amerika vloog. En wat heeft zij in haar jonge leventje al veel mogen zien van dit geweldige land. Ik vind het een geweldige ervaring om zo met mijn gezin te mogen en te kunnen reizen.

Op mijn 19e zat ik al als au-pair in Amerika bij een gastgezin in Winter Park, Florida. Een geweldige ervaring, waarvan ik hoop dat mijn dochter dit ook nog ooit zal gaan doen. Een andere cultuur leren kennen en de kans hebben om te reizen. Iets in dit land heeft me altijd al getrokken, al was ik er voordat ik als au-pair vertrok nog nooit geweest. Misschien was het karma, wie weet…
Na mijn jaar als au-pair had ik alleen nog maar meer interesse en liefde voor dit land gekregen en wilde ik er nog meer van zien. Dus ging ik werken bij een organisatie die uitwisselings programma’s voor jongeren aanbood. Elk jaar kwam ik weer op verschillende plekken in Amerika, leerde nieuwe plekken kennen.

Sinds die tijd heb ik door de jaren heen enorm veel vrienden, kennissen, buren, vrienden van vrienden, collega’s, zakelijke relaties enz. geadviseerd over hun rondreizen door Amerika. Ik vond het geweldig om mijn enthousiasme over Amerika met hen te delen, want delen is vermenigvuldigen en fijn om te kunnen doen.
Tips en tricks uit eigen ervaring te kunnen geven over staten waar nog weinig toerisme is of over prachtige plekken te kunnen vertellen die de meeste toeristen voorbij rijden, omdat ze gewoonweg niet weten dat het bestaat.
Bij reisbureau’s krijg je vaak de geijkte routes voorgeschoteld, die je in een recordtempo bezoekt en in eigenlijk te weinig dagen gepropt zijn.

Ik kan jou helpen je rondreis door Amerika of stedentrip zo waardevol mogelijk te maken. De mooiste plekken te laten zien die je anders niet zou zien, smaakbelevingen te laten ervaren in restaurants die je anders voorbij zou rijden of lopen, evenementen waar je je waant in de cowboy days of waar je heerlijk kunt genieten van het lokale Amerikaanse eten. Verborgen stranden en baaien te laten zien warvan je nog nooit van hebt gehoord en die absoluut het bezoeken waard zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag advies en in gesprek met me over je komende Amerika rondreis, neem dan contact met me op via info@heiditravelsusa.nl of via tel. 06-51618846

Talk to you later!


 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog