Korting in de USA met je ANWB Show your Card

Korting, we zijn er allemaal gek op!

Korting op kleding, iets van de prijs af willen praten als je een nieuwe auto koopt of korting voor een pretpark.

Ook tijdens je vakantie wil je kunnen profiteren van leuke kortingen, het kost immers al geld genoeg toch?

Als je lid van de ANWB bent, heeft dit in Nederland veel voordelen. Als je met pech langs de weg staat komen ze je helpen, maar wist je ook dat deze kaart je aan leuke kortingen tijdens je vakantie in Amerika kan helpen omdat het daar een kortingspas is?

De ANWB heeft afspraken met hun Amerikaanse zustermaatschappij AAA (de Amerikaanse ANWB), waardoor je bij AAA vestigingen gratis tour boeken en routekaarten kunt ophalen. Zie je ergens het AAA logo staan, vergeet dan niet je ANWB pas te tonen voor leuke kortingen!

Maar dit is nog niet alles! Op je ANWB pas vind je op de achterkant een Show your Card logo. Hotels, restaurants, pretparken, autoverhuur organisaties en winkels die aangesloten zijn bij het Show your Card kortingsprogramma geven je op vertoon van je ANWB pas een leuke korting van 5 tot wel 30%! Altijd mooi meegenomen!

https://www.anwb.nl/binaries/content/assets/anwb/pdf/lidmaatschap/actievoorwaarden/show-your-card-2018.pdf

Met deze link kun je je aanvullende kortingspas uitprinten. Dit is nog een pas van 2018, omdat de ANWB nog geen 2019 pas heeft. Er wordt aan gewerkt zeggen ze.

Je kunt de code gebruiken om bij het boeken van hotels etc. de korting al te krijgen.

Ben je de kortingscode vergeten in te voeren, dan kun je je kaart nog altijd bij het betreffende hotel laten zien om de korting alsnog te kunnen krijgen.

 

Veel kortings en boekplezier!

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog