Bespaar benzinekosten met Gasbuddy

gasbuddy rondreis Amerika roadtrip usa

Gasbuddy is een technisch bedrijf dat gevestigd is in Boston, Massachusetts.

In 2009 startten 2 schoolvrienden Gasbuddy, een app en website die jou helpt het tankstation in de buurt te vinden waar je op dat moment het goedkoopste kunt tanken.
Op een roadtrip door Amerika kan je dit flink wat dollars besparen, zeker als je met een slurpende camper rijdt.

GPS app

De Gasbuddy app is een op GPS gebaseerde app voor smartphones en tablets die realtime prijzen weergeeft van tankstations in de buurt waar jij je op dat moment bevindt. Gebruikers van de app kunnen informatie over benzineprijzen in hun woonplaats aan de app doorgeven, zodat deze informatie realtime met andere gebruikers wordt gedeeld en zij hier direct hun voordeel mee kunnen doen. Maar ook eigenaren van benzinestations en credit card bedrijven geven hun informatie aan Gasbuddy door om de benzineprijzen up to date te houden. Op deze manier kun je tijdens je roadtrip door Amerika de actuele benzineprijzen zien van meer dan 140.000 benzinestations door heel Amerika.
Pay with Gasbuddy is het eerste benzine spaarprogramma in Amerika waarmee gebruikers een korting krijgen op elke gallon die zij tanken.

Met een puntensysteem waarmee geregistreerde gebruikers dagelijks een prepaid benzinekaart van $100,- kunnen winnen worden ze aangemoedigd om informatie over benzineprijzen aan Gasbuddy door te geven. De website heeft extra features zoals een benzine logboek, waarmee de gebruiker zijn aankopen kan bijhouden. Inmiddels zijn er 500.000 pashouders en is er in totaal al $3.7 miljoen aan benzine bespaart.

Gasbuddy pas

Je kunt bij Gasbuddy een gratis een pas aanvragen, waarmee je iedere keer dat je tankt automatisch 5 dollarcent per gallon bespaart. Je koppelt eenvoudig je betaalrekening of creditcard aan je Gasbuddy pas en het besparen kan beginnen.

Nadat je je hebt aangemeld bespaar je 10 dollarcent per gallon op je eerste tankbeurt, op elke tankbeurt die daarna komt 5 dollarcent per gallon. Via de app of mail kun je met promotionele acties zelfs nog meer op je tankbeurt besparen.

Je kunt je Pay with Gasbuddy pas bij 95% van alle tankstations in Amerika gebruiken – sommige kleine lokale pomphouders zouden de kaart niet kunnen accepteren, maar alle grote benzinestations accepteren de kaart.

www.gasbuddy.com

Heidi is een ware Amerika kenner! Ze kent niet alleen bijna elk plekje in Amerika, je krijgt ook nog eens super praktische tips die je roadtrip echt een stuk gemakkelijker en plezieriger maken. We raden heiditravelsusa dan ook iedereen aan die een onvergetelijke reis naar Amerika wil maken!

Carolien – Achel BE

 

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog