Big Bounce America XXL

In Amerika is alles altijd net iets groter dan ergens anders, maar dit keer overtreffen de Amerikanen werkelijk alles en behalen hiermee een nieuwe plek in het World Book of Records.

In Amerika wordt deze zomer namelijk het grootste springkussen ter wereld opgezet. Goed nieuws voor de kinderen die samen met mama en papa (die misschien van binnen ook nog steeds kind willen zijn als ze dit springkussen zien) aankomende zomer op reis gaan naar Amerika.

Het gigantisch grote opblaasbare kasteel, oftwel het grootste opblaasbare themapark ter wereld, heeft glijbanen, een mega groot doolhof, ballenbakken en klimmuren. Het springkussen heeft zelfs een obstakel parcours van 275 meter lang. Grote opblaasbare palmbomen, dieren, trucks, boten en klim frames bouncen met je mee in het snoep kleurige Bounce House.

Het springkussen reist rond door heel Amerika, dus wellicht kom je het tegen. Het is een familieuitje, want het is toegankelijk voor alle leeftijden. Dus of je nu jong of oud bent, je bent gegarandeerd van een middag of avond vol spring plezier! Zoals de organisatie het zelf benoemt, 50% aktiviteit en 50% feest!

And a party it is! Er zijn live DJ’s aanwezig die ronddraaien op een podium in het midden van het springkussen, confetti kanonnen, en mega strandballen. Groot en klein zal zich kostelijk vermaken! Voor de kleintjes die zich niet prettig voelen op het megagrote springkussen is er dit jaar een extra attractie. Een apart kleiner (maar nog heel groot) springkussen in een ruimtevaart thema, vol met vriendelijke buitenaardse wezens, maankraters en ufo’s.

Je kunt kaarten bestellen om met de hele familie lekker te jumpen, maar je kunt ook kaarten bestellen voor adult only sessies, zodat je naar hartelust kunt springen zonder op de kleintjes te hoeven letten.

Via onderstaande link kun je zien of dit gigantische luchtkussen ook bij jou in de buurt komt op je reis door Amerika, want voor het eerst reist het springkussen rond door Amerika!
Wil jij ook meespringen op The Big Bounce America? Voor kinderen betaal je $24,- voor volwassenen $28,-.


The Big Bounce America


 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog