Ga op reis met Heidi

HeidiTravelsUSA biedt reisadviezen aan voor reizen naar Amerika. Ik ben al jarenlang op de hoogte van alles wat nodig is voor een topvakantie in de Verenigde Staten en kan je aan alle informatie helpen die je nodig hebt voor jouw ultieme roadtrip of stedentrip in Amerika. Op mijn blog staan al een aantal tips, maar ik heb er nog véél en véél meer voor je!

Zodra je een reis op maat laat ontwerpen door mij, ontvang je een persoonlijke inlogpagina waarmee je eenvoudig je gehele reis online kan bekijken.
Ik zorg ervoor dat alles wat je nodig hebt voor je reis op je persoonlijke pagina staat, zodat je ook tijdens je vakantie gemakkelijk terug kan kijken naar hoe je reis er van dag tot dag uitziet en wat er voor je op de planning staat. Easy does it 🙂

Al het uitzoekwerk neem ik je uit handen, zodat jij je alleen maar hoeft voor te bereiden op een onvergetelijke reis door Amerika!

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via

e-mail: info@heiditravelsusa.nl
telefoon: 06- 51 61 88 46

Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!

Sylvia – Delfgauw

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog