Epic Idaho

Wil je een geweldige en onvergetelijke familie roadtrip maken? Kom dan eens met me praten over de staat Idaho!
Een waanzinnige mooie staat in het noordwesten van Amerika waar het toerisme nog in de beginstand staat.

Idaho heeft veel adembenemende mooie natuur! Van watervallen tot zandduinen…. Steek je tenen in een van de ijskoude gletsjer meren, ervaar de klassieke bergstadjes of beklim een van Idaho’s ruige bergen. Idaho zal je enorm verrassen!

Idaho heeft watervallen die hoger zijn dan de beroemde Niagara Falls en er zeker niet voor onder doen.
De staat heeft de diepste canyons (kloven) van Amerika en de hoogste zandduinen van het land. En Idaho heeft het 1e internationale ‘dark sky reserve’ in de Verenigde Staten en is hiermee de perfecte staat om een sterrenhemel te zien zoals je deze echt nog nooit hebt gezien!! Je waant je in een compleet andere wereld en zult net als ons je ogen niet van de sterren kunnen afhouden. Een aanblik die je nooit van je leven meer zult vergeten en als een foto in je geheugen gegrift zal staan. Zoooooo waanzinnig mooi!

Bruneau Dunes Idaho

Met 2000 meren die over Idaho verdeeld zijn en zo’n 93.000 km aan rivieren en bergstroompjes kun je heerlijk afkoelen en zwemmen in het heldere water om na je duik aan de waterkant te genieten van een heerlijke lunch of bbq terwijl je ogen al het natuurschoon om je heen opnemen.

Idaho staat bekend om haar aardappels, maar net als in de andere staten van Amerika vind je ook in Idaho heerlijke en one-of-a-kind lokale biertjes, wat echter enorm in opkomst is, is de wijn industrie. Idaho heeft al aardig wat bekroonde wijnen op haar naam staan. Dus wijnliefhebbers….

Idaho is super gezins-vriendelijk en vriendelijk voor elk budget. Of je nu veel of minder te besteden hebt, in Idaho vermaakt iedereen zich. Idaho, ik heb van je genoten, je bent geweldig!


 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog