Laguna Beach Californië

Laguna Beach in het zonnige zuiden van Californië heeft het allemaal! Van prachtige stranden en grotten, tot mooie parken, geweldige restaurants en de California vibe!

Laguna Coast Wilderness Park

Laguna Coast Wilderness Park is de plek om je dag in Laguna te beginnen. Het is het thuisfront van enkele van de laatst overgebleven kustvalleien in Zuid-Californië. Met de fiets, te voet of per paard kun je de 40 mijl aan wandelpaden ontdekken en vanaf de rotsen de overweldigende uitzichten in je opnemen. En houd je ogen hier open voor bobcats! Een heerlijk begin van je dag!

Lunch met geweldig uitzicht

Mocht je na al dit natuurschoon en van het wandelen honger hebben gekregen, dan kun je geweldig lunchen bij het Mediterraanse Zeytoon Café.

Dit lunchcafé is gevestigd recht tegenover Heisler Park, een leuk park aan de oceaan met grasvelden en picknick plekken. Zoek een leuk plekje op het rooftop terras en geniet van je heerlijke Amerikaanse sandwich of salade terwijl je uitkijkt over de oceaan.
Dit lunchcafé biedt een gevarieerd menu aan. Van steenoven gebakken pizza’s, overheerlijke salades, panini’s en vegetarische gerechten die uniek zijn in de Mediterraanse keuken. Samen met een biertje of Californische wijn is je lunch helemaal compleet en ga je met een voldaan gevoel verder de dag in!
Het Zeytoon Café heeft een privé parkeerplaats en is elke dag vanaf 10:00 uur geopend.

Laguna Beach Californie Amerika heiditravelsusa.nl

Maar ook bij de Rooftop Bar is het heerlijk vertoeven onder de parasols in het zonnetje! Ook hier een gevarieerd menu met een prachtig uitzicht over de oceaan. Dit lunchcafé ligt naast een leuk parkje met kleurrijke planten en bloemen waar je via betonnen trappen naar het kleine strandje kunt lopen.
Je kunt hier gemakkelijk naast de weg parkeren. De Rooftop Bar is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur.
1289 South Coast Highway, 4th Floor, Laguna Beach

Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.

Koos & Syreeta – Cadier en Keer

Fun op het strand met het hele gezin

Een dag kan niet lang genoeg duren in Laguna Beach. Het zonnetje staat hoog aan de hemel, het strand en de oceaan liggen aan je voeten! Na de lunch een heerlijk plek om te vertoeven.

Laguna heeft 30 stranden, grotten en parken aan haar 7 mijl lange kustlijn! Om ze allemaal te bezoeken is gekkenwerk, dus daarom hier de 2 meest geschikte stranden van Laguna die geschikt zijn voor 100% fun voor het hele gezin.

Aliso Beach
Dit heerlijke uitgestrekte zandstrand is geweldig voor kinderen. Het strand heeft een speeltuin, voldoende parkeergelegenheid, toiletten en vuurkorven om marshmallows te roosteren.
In de zomer breken de golven in de ondiepe branding en kun je hier geweldig skim boarden en is het een gemakkelijke plek om te zwemmen door de lage golven.
Heb je trek, dan kun je heerlijk eten bij het Lost Pier Café, dat precies op de plek staat waar in 1986 door een El Nino storm de pier van Aliso Beach is weggevaagd. Het is onderdeel van het exclusieve The Ranch Beach Resort.
Maar je hebt ook de mogelijkheid om hier op het strand te barbequeën en je hot dogs met zicht op de oceaan bruin te grillen. Dus zie je een lege bbq op dit strand, ren er naartoe en confisqueer deze, want het komt niet vaak voor dat je hier een lege bbq ziet.
Wil je meer weten over Aliso Beach?
31130 S. Pacific Coast Hwy, Laguna Beach

Laguna Beach Californie Amerika heiditravelsusa.nl

Main Beach
Het beste strand in Laguna Beach om met kinderen te vertoeven. De grote speeltuin met klimtorens, klimrekken en verschillende glijbanen zal door je kinderen enorm worden gewaardeerd en de toiletten en douches op te strand door de ouders 🙂
Laguna’s beroemde boardwalk staat bekend als beste plek om mensen te kijken en vanaf hier te bepalen waar je je strand handdoek het beste neer kunt leggen voor een relaxte middag.
Voor aktieve tieners zijn er een basketbal en volleybal veld waar ze hun energie kwijt kunnen.
Winkeltjes zijn er genoeg rondom dit strand, dus ben je iets vergeten mee te nemen, dan is er voldoende keuze om dit in een van de winkeltjes te kopen.
Wil je tijdens de drukke zomermaanden een rustiger plekje om je handdoek neer te leggen, zonder dat iedereen erover heen loopt, dan kun je het beste naar de zuidkant van de boardwalk van dit strand lopen.
107 S Coast Hwy, Laguna Beach

Laguna Beach Californie Amerika heiditravelsusa.nl

Andere mooie en leuke stranden:
Treasure Island Beach: een heerlijk strand tussen de rotsen met goede parkeergelegenheid
Thalia Street Beach: een strand waar de huizen direct boven het strand liggen. Een goede plek om te surfen!
Shaw’s Cove: een geweldige plek met rotsachtige getijdepoelen om het prachtige zeeleven te kunnen bewonderen! Volop zeeanemonen, zeesterren etc.
Diver’s Cove: houd je van duiken, dan is dit de beste plek om deze hobby uit te oefenen. Ook de beste plek voor kinderen om te snorkelen of het duiken te leren.
Picnic Beach: het beste strand voor degene die gemakkelijk op het strand willen komen zonder teveel gedoe en waar parkeren ok is. Zwemmen is door de verandering tussen eb en vloed en de rotsen hier wat moeilijker en dit strand heeft geen speeltuin, maar je kunt hier zandkastelen bouwen of lekker picknicken op de grasvelden van Heisler Park, waar dit strand zijn naam aan leent.

Laguna Beach Californie Amerika heiditravelsusa.nl
Zonsondergang in Laguna Beach

Als je in Laguna Beach bent, dan wil je de zonsondergang absoluut niet missen. Lekker relaxed met een glaasje heerlijke Californische wijn in je hand of als je na een geslaagde dag in Laguna toe bent aan een drankje met een bite, wellicht een lekkere cocktail.

Skyloft is een van de meest populaire bars om de zonsondergang te zien. 5 Dagen in de week hebben zij live muziek in huis en zoals elke goede bar in Amerika betaamd, happy hour!
Op het dakterras kun je met een drankje in je hand genieten van het eronder gelegen Main Beach en de Californische sunset!

Laguna Beach Californie Amerika heiditravelsusa.nl

2 Comments

 • Frida Hansen
  Posted 8 januari 2020 02:17 0Likes

  Getting around Laguna Beach is easy. Whether you’re driving, walking or taking our free trolley, let our maps help make your stay easy.

  • Heidi van Winkel
   Posted 24 januari 2020 12:59 0Likes

   Thanks for your comment Frida. I just love Laguna Beach and it is fun to write about.

Reacties zijn uitgeschakeld.

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog