Nationale parken in Amerika

Amerika heeft ontzettend veel Nationale Parken, waarvan sommige parken tot de meest indrukwekkendste en mooiste parken ter wereld behoren. Stuk voor stuk zijn ze het bezoeken zeker waard! Amerika telt in totaal 59 Nationale Parken. De meeste van deze parken liggen in het westen van Amerika. Nergens ter wereld liggen zoveel Nationale Parken bij elkaar. Daarom staan de westelijke staten ook bij iedereen die naar Amerika reist op de bucket list! Een bezoek aan een of meerdere van deze indrukwekkende parken mag tijdens je roadtrip door Amerika absoluut niet ontbreken.

De overdonderende natuur van deze parken en van Amerika is iets wat altijd in je herinneringen blijft. Adembenemend mooi.

Van deze 59 parken is Yellowstone het oudste Nationale Park, tevens ooik het oudste Nationale Park ter wereld. Dit werd opgericht in 1872 omdat 4 expeditieleden vonden dat dit landschap ongerept en bewaard moest blijven voor de komenende generaties. 

De Nationale Parken zijn natuurgebieden met ieder zijn unieke kenmerken zoals verbazingwekkende schoonheid, unieke geologische verschijnselen of bijzondere ecosystemen en worden beschermd door de National Park Service. Take only pictures, leave no footprints

Naast het ontdekken van deze van deze parken is overnachten ook een een geweldige mooie ervaring. Of je dit nu in een camper, tent, hotel of bed & breakfast doet, de melkweg die je ‘s avonds ziet zal nooit meer van je netvlies te boenen zijn.

Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s van de gebaande en ongebaande paden….. Aanrader!!!

Sandra – Terherne
Een National Park bezoeken

Wil je een van de Nationale Parken bezoeken, dan kan ik je helpen deze parken niet alleen te bezoeken, maar ook daadwerkelijk te beleven. 

Ik heb de helft van de parken bezocht en heb alle tips en tricks om jouw parkbezoek tot een ultieme ervaring te maken. Welke trails moet je zeker gelopen hebben, waar moet je verblijven, welke campgrounds zijn het beste, waar heb je de beste stargazing spots. Ik vertel het je!

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog