Nieuw in Miami Food Hall Central Fare

In het hart van Miami, een van ‘s werelds snelst groeiende steden, is sinds het begin deze lente Central Fare geopend, een dynamische stadse marktplaats ervaring. Om de diverse energieën in deze bruisende stad te bundelen, kunnen locals en toeristen hier genieten van authentieke gerechten and hapjes die door lokale en regionale boeren worden verbouwd en door gerenommeerde chef-koks worden bereid.

Dit alles is te danken aan Richard Branson – eigenaar van de Virgin Group – die niet stil kan zitten.
Onlangs heropende hij in Miami het nieuwe Virgin Central Central Train Station, een vernieuwde en betere versie van het Miami Central Station. En omdat reizigers onderweg ook iets willen eten opende hij ook maar meteen deze Food Hall Central Fare.

In deze moderne en trendy markthal worden authentieke gerechten verkocht. Van snelle hap en grab-and-go gerechtjes tot hoogstaande gerechten van bekende chefs. 18 Nieuwe restaurants onder een dak, dat beloofd wat heerlijks.
De in Los Angeles ontzettend populaire pizzeria 800 Degrees Woodfired Kitchen, heeft hier nu ook zijn deuren geopend evenals La Estación American Brasserie, een bistro waar meer dan 200 gasten kunnen smullen van de heerlijke gerechten die hier op tafel worden gezet.

Maar ook lokale favorieten zijn in deze food hall gevestigd. Zo heeft de Central Fare ook een filiaal van Miami’s House Of Mac: dé place to be voor de lekkerste mac and cheese van de Verenigde Staten en die móet je geproefd hebben is mijn mening!

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog