Seaport District New York City

Seaport District

Het Seaport District in Manhattan is al tientallen jaren een van New York’s verbijsterende wijken, een gebied dat alles heeft, gelegen is aan het water, dichtbij Wallstreet, een onvergetelijke skyline en enkele van New York’s statigste oude gebouwen. Toch zag je de New Yorkers er voorheen zelf niet vaak rondlopen over de met kinderkopjes belegde straten. Er waren alleen maar grote winkelketens te vinden en eetgelegenheden die alleen toeristen trokken. Gerelateerde afbeelding
Orkaan Sandy, die veel bedrijven verdreef, bood een kans aan deze wijk om opnieuw te beginnen. Vorig jaar is een nieuw hoofdstuk voor deze wijk begonnen toen het Seaport District de opening vierde van het Mr. C Seaport Hotel. Dit hotel is gevestigd in een monumentaal gebouw en telt 66 kamers met grandioze uitzichten over Brooklyn en Lower Manhattan.
Seaport District

Pier 17

Afbeeldingsresultaat voor pier 17Aan de horizon zie je Pier 17 liggen, eerder een pier met verschillende winkels en fast food restaurants, nu een live-entertainment complex met een theater op het dak en geweldige restaurants in het gebouw. Een van deze restaurants is 10 Corso Como, niet alleen een hip en trendy bar en restaurant, maar ook een Garden Cafe, boekenwinkel, galerij en kledingwinkel voor dames en heren met gerenommeerde merken.
Pier 17

Manhatta

Lower Manhattan heeft een flinke inhaalslag gemaakt met aan de rand van Seaport het Manhatta restaurant, dat op de 60e etage van een voorheen oud bankgebouw zit. Vanuit het restaurant kijk je over Lower Manhattan en het Empire State Building dat bijna recht voor je neus staat. Aan de andere kant kijk je over de Hudson en Upper Manhattan. De gerechten die op de kaart staan, zijn om je vingers bij af te likken!
Manhatta Restaurant

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog