Viva Las Vegas

Hello Las Vegas

Neonverlichting, het ene hotel nog groter en imposanter dan het andere, limousines, indrukwekkende fonteinen en natuurlijk het geweldige amusement. Maar bucketlistbestemming Las Vegas heeft veel meer in huis dan dit.

Als je ‘s avonds vanuit de woestijn in Nevada naar Las Vegas rijdt, zie je boven de heuvels de gloed van de neonverlichting al op een uur afstand rijden liggen.Las Vegas is een wereldstad, wie kent het niet. Deze relatief nog jonge stad heeft een onmiskenbaar imago door de vele imposante gokpaleizen en de bijna overdreven amusementsindustrie. Maar Las Vegas is veel meer dan een speelparadijs voor volwassenen. Buiten de Strip kent Las Vegas ook authentieke buitenwijken.

Summerlin

Gerelateerde afbeeldingOp zo’n kleine 20 minuten rijden vanaf downtown Las Vegas ligt Summerlin. Deze rustige buitenwijk die pas in 1988 gebouwd is, ligt ten oosten van de stad aan de rand van de Spring Mountains en het Red Rock Canyon National Conservation Area. Summerlin wordt gezien als de beste buitenwijk van Las Vegas en ‘the best backyard in the valley’ om lekker actief bezig te zijn.Je kunt je hier helemaal uitleven als je van natuur houdt en dus van wandelen, klimmen of golfen.
Meer dan 150 mijl aan wandelpaden wachten hier op je en de gladgestreken golfbanen liggen als een groene oasis tussen de dorre heuvels.

Er zijn tal van hippe en gezellige eettentjes en trendy winkels te vinden. Elke zaterdag wort er een boerenmarkt gehouden met tal van lokale producten en als kers op de taart vind je in Summerlin het Las Vegas Ballpark waar de Las Vegas Aviators hun thuisbasis hebben.
Maar ook voor de kids is Summerlin een waar paradijs want Wet ‘n’ Wild , eens het beroemde waterpark op de Strip is nu gevestigd in deze buitenwijk. Met meer dan 25 waterglijbanen en attracties kun je hier helemaal uit je dak gaan!Wet 'n' Wild Las Vegas, in the southwestern most region of Summerlin, opens to the public later this month.

 

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog