Amerika gaat weer open voor toeristen!

November…

Yes!!!! Amerika gaat weer open voor toeristen in november, de grote vraagt blijft alleen nog: wanneer?? Kom op Biden, gooi het hoge woord er snel uit, want we staan te popelen!

Buurland Canada gooide haar grenzen op 7 september jl al open en nu volgt Amerika dan eindelijk ook.
Hopelijk maakt de corona pers chef van het Witte Huis de exacte datum snel bekend. Ik ben er helemaal klaar voor om de plannen die we 2 jaar in de kast hebben moeten zetten er met volle enthousiasme uit te gooien!! Om weer te kunnen gaan genieten van de prachtige rondreizen die we als gezin maken en waar we altijd met veel plezier naar uitkijken! Het tapijt op de Amerikaanse luhcthavens weer onder onze voeten te voelen (grapje in ons gezin ;-))

Mondkapjes

De restricties worden nu ook versoepeld nu is aangekondigd dat internationale reizigers weer welkom zijn. Alleen in drukke openbare ruimtes, openbaar vervoer en overheidsgebouwen moeten nog mondkapjes worden gedragen.
Een vereiste om Amerika als internationale reiziger binnen te mogen, is dat je volledig gevaccineerd bent. Voor de één een vreugdedans, voor de ander een domper. Niet iedereen kan of durft gevaccineerd te worden, maar staat toch te popelen om die lang verwachte rondreis te maken.

Er is ondertussen al een run op tickets en de luchtvaartmaatschappijen maken er handig gebruik van.
Amerika maak je borst nat voor een invasie aan toeristen. Het zal denk ik erg druk worden in de Nationale Parken en steden.
Houd deze link goed in de gaten, dan weet je als een van de eersten wanneer het Witte Huis de datum bekend maakt!

Monument Valley Amerika heiditravelsusa.nl rondreis
Monument Valley

Amerika gaat weer open voor toeristen!
Kun jij ook niet wachten om Amerika (weer) te gaan bezoeken? Laat het me weten en we maken jouw Amerika reis op maat!

Om alvast in de stemming te komen, kun je bijvoorbeeld deze blog lezen of een van mijn andere blogs.

 • Very detailed information!
  Nikki Roubroeks
 • Heidi is een ware Amerika specialiste! Voor onze rondreis door Amerika draaide ze haar hand niet om. Alles was tot in de puntjes geregeld! We hebben enorm genoten!
  Fam. Verhoeven
 • Heidi heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven over onze superreis met het gezin door West-Amerika. Het is voor ons een vakantie geworden om nooit meer te vergeten! Als we nog een ander gebied gaan bezoeken zullen we haar zeker weer benaderen!
  Sylvia Friebel - Delfgauw
 • Vorig jaar hebben we een roadtrip gemaakt door West-USA met advies van Heidi. In gesprek met Heidi werden we nog enthousiaster over dit waanzinnige land. Heidi heeft veel parate kennis en luistert goed naar je interesses en gaf ons veel passende en originele tips voor onze reis!
  Christine Lubse - Aalst
 • Als je een mooie rondreis wil maken door de US, dan moet je zorgen dat het ook onvergetelijk wordt en niet een reis tegen de klok zoals een reisbureau dat organiseert. Heidi zorgt voor je juiste route, de juiste tijd per plek op werkelijk de mooiste plekken! Waar moet je zien en wat niet, waar kan je goed eten , waar slapen etc etc. Een rondreis door Amerika is niet goedkoop! Zorg dan ook dat je het beste eruit haalt met Heidi Travels USA!
  Geert
 • Echte hotspots, super goede tips over do’s and dont’s, van de gebaande paden..... Aanrader!!!
  Sandra Verhoef - Terherne
 • Uit ervaring spreek ik dat deze dame door haar eigen reiservaring prima tips heeft voor prachtige en unieke locaties en reisroutes voor campertochten! Zeker een aanrader!
  Jolanda van Rijswijck - Aalst
 • Heidi has more insider tips about my beloved native country than I do!
  Kimberley Bell-Ebert - Fremont, CA
 • Al zeer veel leuke inside tips van Heidi gekregen! Het is zeker de moeite waard om haar je reis te laten samenstellen zodat je op plekken komt die je normaal over het hoofd ziet.
  Koos & Syreeta Bunnik - Cadier en Keer
cog